Barion Pixel

Kategóriák

Vegamenu

Legnépszerűbbek

Ajánlott termékeink

Ugatásgátló Nyakörvek


22 termék található.

1-22 / 22 elem mutatása

Aktív szűrők

PetSafe  Ugatásgátló...
  • Új

PetSafe Ugatásgátló...

29 890 Ft Ár
 3 ÉV GARANCIA!!!A legegyszerűbb, legkönnyebben használható ugatásgátló eszköz, mely egy kis méretű, speciális, elemes vevőkészülékből áll, ami a kutya nyakán lévő nyakörvre van erősítve.

PetSafe® Kültéri...

27 990 Ft Ár
3 ÉV GARANCIA!!! A PetSafe® Kültéri Ultrahangos Ugatásgátló Készülék, külső ránézésre teljesen olyan mint egy kis madárház, amelyet akár faágra, oszlopra vagy a ház falára is felerősíthetünk!  

PetSafe® Deluxe Kültéri...

34 790 Ft Ár
3 ÉV GARANCIA!!!   A PetSafe® Deluxe Kültéri Ultrahangos Ugatásgátló Készülék, külső ránézésre teljesen olyan mint egy kis madárház, amelyet akár faágra, oszlopra vagy a ház falára is felerősíthetünk!

SportDOG NoBark...

58 990 Ft Ár
3 ÉV GARANCIA!!! Az Akkumulátoros ugatásgátló Nyakörv több olyan egyedi tulajdonsággal is rendelkezik, amely a nevelés idejét lerövidíti és a jó magaviselet kialakítását szolgálja.  

PetSafe® Ultrahangos...

19 990 Ft Ár
3 ÉV GARANCIA!!!  Kihasználva és előnnyé alakítva házikedvencének érzékeny hallását, olyan frekvencián működik (ultrahang), ami legtöbb ember számára hallhatatlan!  
PetSafe Ultrahangos Ugatásgátló Nyakörv /ULTRAHANG/ PBC45-14035
  • -10%
  • Akció!
  • -10%

PetSafe Ultrahangos...

13 491 Ft Regular price 14 990 Ft -10% Ár
3 ÉV GARANCIA!!!  A PetSafe Ultrahangos Ugatásgátló Nyakörv, teljesen biztonságosan és humánusan képes gátolni a kutyák ugatását!

PetSafe® Ultrahangos...

13 990 Ft Ár
3 ÉV GARANCIA!!!  Kihasználva és előnnyé alakítva házikedvencének érzékeny hallását, olyan frekvencián működik (ultrahang), ami legtöbb ember számára hallhatatlan!
Numaxes  Canicalm Excel Ugatásgátló Nyakörv /Impulzus/
  • Új

Numaxes Canicalm Excel...

25 990 Ft Ár
2 ÉV GARANCIA!!! A kutyája egész nap ugat és zavarja a szomszédokat? A Canicalm Excel Ugatásgátló nyakörv egy hatékony megoldás, ami nem csak átmenetileg oldja meg a problémát.